Vælg en side

Er du i tvivl om, hvor god en dækning der er på din adresse, eller vil du gerne se, hvordan dækningen er ved dit sommerhus? Så kan det heldigvis nemt lade sig gøre. På mobildækning Danmark kan du meget nemt se, hvordan dækningen er i hele landet, uanset om du vil tjekke Telia dækning, TDC dækning eller 3 dækning.

Der er jo flere netværk i Danmark, men inde på siden kan du se dækningen for samtlige netværk.

Dækning stort set alle steder

Danmark er heldigvis et rigtig godt land på den måde, at der som regel er dækning i stort set hele landet, uanset hvor du befinder dig. Det er klart, at det kan lade sig gøre at finde områder, hvor dækningen ikke er lige så stærk, men det er også derfor, at der løbende bliver sat nye master op eller opdateret på de gamle.

Stort set alle adresser i Danmark har mere eller mindre dækning. Så er det klart, at du kan opleve at have en lavere dækning på din adresse, hvis dit netværk er tyndt i netop dit område. Men så kan du jo skifte til et andet netværk.

Bliver spændende med 5G i Danmark

Og når det kommer til mobilnettet i Danmark, er der jo ingen tvivl om, at det bliver enormt spændende at få 5G rullet ud i hele landet. Det er så småt på vej nu, men der er stadig noget tid til, at vi får effekten at mærke.

5G er den nyeste generation inden for mobilnet, og derfor kommer den også til at være langt hurtigere end forgængerne, nemlig 3G og 4G, som vi ellers har været vant til at bruge de sidste mange år. Med 5G bliver det endnu hurtigere.

Skift udbyder hvis du oplever dårlig dækning

Er du ude for, at du oplever dårlig dækning hos din nuværende udbyder, kan du jo overveje at skifte over til et af de øvrige netværk, som vi har i Danmark. Vi har tre store netværk – herunder 3, TDC og Telia/Telenor, hvor sidstnævnte har slået sig sammen til et større netværk.

Det er meget nemt at skifte netværk, da du bare skal skifte til et af de teleselskaber, der opererer på et af de andre netværk i landet. Er du eksempelvis hos Telmore, der er på TDC netværket, kan du skifte til Telenor eller 3 og prøve deres dækning.