Brugte mobiltelefoner

Tilbehør til

Nokia mobiltelefoner
Sony Ericsson mobiltelefoner
iPhone Mobiltelefoner
Sonim mobiltelefoner
Skriv dig op p nskelisten

Sikker betaling

På Altimobiler.dk kan du betale med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, ViaBill og bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor). Altimobiler.dk anvender ePay og Paypal til betaling, som er topsikre og anbefalet betalingsløsninger. Alt data vil blive krypteret i forbindelse med kommunikationen over Internettet, når du foretager dig din betaling. Så du kan være helt trygt.

Jeg har valgt at bruge ePay og Paypal, da de yder en meget fordelagtigt og sikker service. Samtidigt tilbyder de, at man kan bruge alle de gængse kort såsom Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Paypal og bankoverførsel.

Uvedkommende får på intet tidspunkt adgang til dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre. Al kommunikation sker med betalingsleverandørens systemer via den krypterede forbindelse.

Altimobiler.dk benytter ePay og Paypal som betalingsleverandør. ePay og Paypal er nøje udvalgt grundet virksomhedens indgående kendskab til betaling via internettet. De er således et anerkendt og respekteret betalingsservice.

Når du har gennemført en kortbetaling på Altimobiler.dk, vil du altid modtage en kvitteringsmail, der indeholder transaktionsnummer, transaktionsvaluta, transaktionistidspunkt, transaktionsbeløb samt en specifikation af det købte. Denne information fremgår også af kvitteringssiden ud på papir efter dit køb er gennemført. Dog vil du sammen med det bestilte modtage den endelige faktura.

Altimobiler.dk trækker det indbetalte beløb i forbindelse med levering af varen eller serviceydelsen. For varer eller serviceydelser, der tages i brug umiddelbart efter betaling - eksempelvis services, hvor loginoplysninger modtages umiddelbart efter betaling - kan beløbet trækkes fra din konto med det samme. Ved køb af fysiske varer, der skal sendes til dig med posten, trækkes beløbet umiddelbart efter varen er afsendt.

Vil du gerne vide mere om ePay, Paypal eller ViaBill?Du kan læse mere om ePay herPaypal her samt ViaBill her.


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Gå til betaling

Næste forsendelse

Vi sender din pakke i dag, hvis du bestiller inden klokken:
13:00

Telefonsupport

Telefonsupport
71 99 10 81
Åbningstid i dag:
10:00-13:00

Der er altid åbent for e-mail, men tilbagemeldingstiden kan variere mellem kort og langt tid. Dog maks 24 timer efter modtagelse, men som regel svarer vi tilbage meget hurtigere.

Kontakt altimobiler.dk