Brugte mobiltelefoner

Tilbehør til

Nokia mobiltelefoner
Sony Ericsson mobiltelefoner
iPhone Mobiltelefoner
Sonim mobiltelefoner
Skriv dig op p nskelisten

Handelsbetingelser og Altimobiler.dk

Køb hos Altimobiler.dk

På altimobiler.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med altimobiler.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@altimobiler.dk.

Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Paypal og bankoverførsel er de mulige betalignsmåder. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Der tages ikke gebyr ved betaling på altimobiler.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra altimobiler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb af vores varer og en mangel finder sted, så kan du anvende dig af købelovens mangelsregler. Det er f.eks. muligheden for at få et afslag i købesummen eller at ophæve købet. I jeres. 

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms samt andre afgifter og i danske kroner - hvis intet andet nævnes. Priserne er dagspriser.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet og prisen ændres IKKE. Hverken ved prisfald eller stigning. Afhentningsvarer skal være afhentet i løbet af 2 uger.

Betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at vente 14 dage med at for dine varer – helt rentefrit. Du betaler altså først det fulde beløb 14 dage efter dine varer er afsendt.

Hvad koster det at betale med ViaBill?

En 14 dages faktura koster 10 kr. i ekspeditionsgebyr + 1,95 % af transaktionssummen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Betaler du af den ene eller anden årsag ikke til tiden, vil du modtage et rykkergebyr på 100 kr. + morarenter fra ViaBill.

Lidt af det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer og folkeregisteradresse i Danmark for at kunne handle via ViaBill. Ved bestilling giver du samtidig tilladelse til, at ViaBillkan foretage et baggrundstjek på dig. Endelig skal du godkende ViaBills standard handelsbetingelser [Klik her for at læse betingelserne af ViaBill]

Fragt og levering

Leveringen vil ske med Postdanmark. Normalt vil dine varer blive afsendt inden for 48 timer.

Pakker vil blive afsendt indenfor 48 timer efter at jeg har modtaget din betaling.

Leveringen vil altid være med Postdanmark.

Det er op til at vælge, om du vil have dine varer sendt som maxi brev eller som pakke med Track and Trace nr.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster med Postdanmark
Interval (kg)< 0,050,051 - 0,0990,1 - 0,2510,252 - 0,4990,5 - 0,991 - 2< 5
Brevpost A9 kr.18 kr.28 kr.38,50 kr.49 kr.60 kr.~
Pakkepost med (T & T nr.)100 kr.

Leveringstiden er 1-3 dage. Vi leverer til alle lande.
Obs! Den angivet leveringstid er kun inden for Danmark.
Der vil blive tillagt 10 gram ved brevpost A (brevets vægt).

Pakke forsendelse

Vælger du forsendelse som pakke vil altimobiler.dk garantere for, at pakken når frem til dig.

Emballagen

Emballagen vil bestå af enten bobble kuverter eller mindre papkasser alt efter hvilken størrelse en given vare har.

Salg af din iPhone til os, VIGTIGT

Det er en forudsætning for, at vi kan handle at det er din personlige iphone jeg køber eller at du kender vedkommende der sidst har brugt den. Grunden til dette er at der er mange der har valgt at have muligheden for at kunne bruge find min iphone. Bare det at man har valgt at man kan bruge den mulighed gør at den er 100% ubrugelig for mig med mindre man fjerner iphonen fra sit apple ID. HVIS den viser sig at være icloud låst opdager jeg det først når den er repareret og jeg vil kontakte dig for at få låsen fjernet. Kan du ikke det vil jeg skulle have 2/3 dele af pengene tilbage da den nu er nærmest værdiløs for mig og jeg kun kan bruge den til reservedele. SAMTIDIG med at jeg beholder mobilen da jeg nu har haft udgifter på at reparere iphonen. Men som sagt er det din telefon er det intet problem for dig at fjerne icloud låsen.

Er du momsregistreret?

Såfremt varen sælges efter reglerne for ”brugtmoms”, vil der ikke fremgå et fradragsberettiget momsbeløb på fakturaen og momsregistrerede virksomheder kan ikke fradrage momsen. Du kan dog altid købe varer efter de normale momsregler.

Læs mere om brugtmomsordningen på SKATs hjemmeside og i Brugtmomsordningen.

Som privatperson har ovenstående regler vedr. brugtmomsordningen ingen indflydelse på din handel her på altimobiler.dk.

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunktet samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " (indsat i emnetekst). Afbestilling bør ske inden kl. 12.00 samme dag som bestillingen er foretaget.

Reklamationsret

Når du handler på altimobiler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Nye produkter

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Altimobiler.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Brugte produkter

Der ydes 24måneders reklamationsret på produkter købt hos Altimobiler.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses HER. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Anvendelse af reklamationsretten

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

 • altimobiler.dk
 • Skansen 4
 • 6000 Kolding

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Altimobiler.dk.

Tilbagesendt varer som IKKE indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Altimobiler.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Forsvarlig returnering

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Altimobiler.dk OPFORDRER til, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altimobiler.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Fortrydelsesret

Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os eller efter dens værdi.

Som udgangspunkt må du forvente, at varen skal returneres i en stand, så den kan sælges igen som ny. Derfor stilles der følgende krav:

 • - At varen skal returneres i originalemballage. Det vil sige emballagen, som har været pakket rundt om selveste varen og dens fabriksemballage for at beskytte det mod skader m.m.
 • - At alle mærker sidder på varen
 • - At plomberinger ikke er brudt

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vær opmærksom på, at der nu er kommet nye regler vedr. fortrydelsesretten.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, ansættes varen skønsmæssigt afAltimobiler.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Med hensyn til software skal forseglingen være ubrudt, ellers bortfader fortrydelsesretten. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE hvis dette har været der ved levering. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Altimobiler.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Overhold 14-dages fristen

Du skal meddele os, at du fortryder inden udløbet af fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.

Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på

 • De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
  I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Altimobiler.dk.

 • De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Altimobiler.dk.
  I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Altimobiler.dk

Retur adresse er følgende:

 • Altimbiler.dk
 • Skansen 4
 • 6000 Kolding


Mærk pakken "Altimobiler.dk" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Altimobiler.dk. Beløbet returneres ved bankoverførsel når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Altimobiler.dk opfordrer til, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altimobiler.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Altimobiler.dk.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Altimobiler.dk skal være forsvarligt indpakket.

Ønsker du at klage?

Såfremt kan du klage til os på vores mailadresse info@altimobiler.dk, ved kontaktsiden, tlf. 23 42 06 53 eller til Forbrugerklagenævnet.

Forbrugerklagenævnet kan du finde på kfst.dk. Deres mail er kfst@kfst.dk og deres telefon, 41 71 50 00 (Hverdage 9-16).

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Altimobiler.dk, at De retter henvendelse til info@altimobiler.dk.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på altimobiler.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos altimobiler.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos altimobiler.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på altimobiler.dk er Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til altimobiler.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos altimobiler.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til altimobiler.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen via e-mail info@altimobiler.dk.

Cookies

På altimobiler.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på altimobiler.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere altimobiler.dk.

Varens stand, når du sender den tilbage:

 

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Gå til betaling

Næste forsendelse

Vi sender din pakke i dag, hvis du bestiller inden klokken:
18:00

Telefonsupport

Telefonsupport
71 99 10 81
Åbningstid i dag:
10:00-16:00

Der er altid åbent for e-mail, men tilbagemeldingstiden kan variere mellem kort og langt tid. Dog maks 24 timer efter modtagelse, men som regel svarer vi tilbage meget hurtigere.

Kontakt altimobiler.dk