Brugte mobiltelefoner

Tilbehør til

Nokia mobiltelefoner
Sony Ericsson mobiltelefoner
iPhone Mobiltelefoner
Sonim mobiltelefoner
Skriv dig op p nskelisten

ViaBill, Køb nu – betal om 14 dage

På altimobiler.dk kan du sikkert og enkelt købe dine varer her og nu og vente med betalingen til om 14 dage – helt rentefrit! Altimobiler.dk sender dig en faktura, når dine varer er afsendt. Kort tid efter vil du modtage en opkrævning fra ViaBill på din e-­‐mailadresse.

  • ✓ Rentefri kredit
  • ✓ Modtag varerne, inden du betaler
  • ✓ Enkel og sikker betaling 

Se vilkår nedenunder!

Betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at vente 14 dage med at for dine varer – helt rentefrit. Du betaler altså først det fulde beløb 14 dage efter dine varer er afsendt.

Hvad koster det at betale med ViaBill?

En 14 dages faktura koster 10 kr. i ekspeditionsgebyr + 1,95 % af transaktionssummen.

Hvordan fungerer det?

Find din varer på altimobiler.dk som normalt, læg dem i kurven og gå til kassen. Blandt mulige betalingsmetoder vælger du ”ViaBill”. Når vi afsender dine varer, modtager du et købsbevis fra altimobiler.dk som kvittering og til brug i forbindelse med reklamation eller returnering– for du har altid fuld reklamations- og returret uanset betalingsmetode på altimobiler.dk. Herefter modtager du en e-mail med opkrævning fra ViaBill på din angivne e-mail adresse. Det er denne opkrævning fra ViaBill, som du skal bruge til betaling af dine varer.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Betaler du af den ene eller anden årsag ikke til tiden, vil du modtage et rykkergebyr på 100 kr. + morarenter fra ViaBill.

Lidt af det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer og folkeregisteradresse i Danmark for at kunne handle via ViaBill. Ved bestilling giver du samtidig tilladelse til, at ViaBillkan foretage et baggrundstjek på dig. Endelig skal du godkende ViaBills standard handelsbetingelser [Klik her for at læse betingelserne af ViaBill]

Lidt om ViaBill

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill-koncernen er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ViaBill, ligesom du kan læse mere på ViaBill.com

ViaBill

Køb nu – betal om 14 dage dog 10 kr. ekspeditionsgebyr tillagt + 1,95% af købesum.


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Gå til betaling

Næste forsendelse

Vi sender din pakke i dag, hvis du bestiller inden klokken:
18:00

Telefonsupport

Telefonsupport
71 99 10 81
Åbningstid i dag:
10:00-16:00

Der er altid åbent for e-mail, men tilbagemeldingstiden kan variere mellem kort og langt tid. Dog maks 24 timer efter modtagelse, men som regel svarer vi tilbage meget hurtigere.

Kontakt altimobiler.dk