Brugte mobiltelefoner

Tilbehør til

Nokia mobiltelefoner
Sony Ericsson mobiltelefoner
iPhone Mobiltelefoner
Sonim mobiltelefoner
Skriv dig op p nskelisten

Standen og tilbehør

Standen af de brugte mobiler

Der er stor forskel på standen af de brugte mobiler, som sælges her på siden. Nogle er som nye mens andre har lidt almindelige lommeridser. Og så er der nogle, som er godt brugte. Derfor, KIG BILLEDERNE! Så er du sikker på, hvilken stand den brugte mobil har. Men uanset hvad, synes du ikke om den, når du får den i hænderne, så er der jo 14 dages returret. Og det hele kommer kun til at koste dig fragten fra dig tilbage til mig. Alle de penge du har givet mig, får du igen.

Som udgangspunkt udtaler jeg mig ikke omkring standen på de brugte mobiler. Men de billeder du kan se af de forskellige mobiler, er præcist den brugte mobil, du er ved at købe. På den måde kan du selv danne dig et indtryk af, om den lever op til dine krav eller ej.

Jeg har med vilje taget gode billeder i høj opløsning af de brugte mobiler, så du ikke bliver snydt! Du kan tydeligt se, hvad du køber.
Jeg har før selv prøvet, at se et billede i dårlig kvalitet, da jeg skulle købe en brugt vare. Og når jeg så stod med varen i hånden... Ja så forstod jeg godt, hvorfor billedet var taget i så ringe kvalitet...
Af den grund skriver jeg heller ikke noget om standen. De brugte mobiler er som på billederne!

INGEN af mobilerne er blevet brugt siden billederne er blevet taget, så de ser PRÆCIST ud som på billederne, når du modtager den!

Tilbehør til de enkelte mobiler

Der medfølger som udgangspunkt intet til de brugte mobiler, som der sælges her på siden. Grunden til dette er, at mange efterhånden har ladere, headset og lignende liggende i hjemmet fra tidligere mobiler. Så er der jo ingen grund til at betale ekstra for den brugte mobil, hvis du allerede har ladere, headset og lignende.
Men mangler du evt. en lader, et headset eller lignende? Så kan du købe det under menu-punktet: "Tilbehør", som du kan se til venstre.

Med den brugte mobile kan der dog medfølge manualer, original indpakning eller lignende. Men det vil du kunne se på billederne af de enkelte brugte mobiler.

Kort sagt: Hvad du ser, er hvad du får.

Alderen på mobilen

Jeg ved desværre ikke, hvor gamle de forskellige brugte mobiler er ej heller, hvor meget de er blevet brugt.

Batteriets levetid

Batteriets holdbarhed ved jeg ikke andet om end, at det virker. Men skulle der være problemer med det så kontakt mig, og vi kan finde en løsning sammen.


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Gå til betaling

Næste forsendelse

Vi sender din pakke i dag, hvis du bestiller inden klokken:
13:00

Telefonsupport

Telefonsupport
71 99 10 81
Åbningstid i dag:
10:00-13:00

Der er altid åbent for e-mail, men tilbagemeldingstiden kan variere mellem kort og langt tid. Dog maks 24 timer efter modtagelse, men som regel svarer vi tilbage meget hurtigere.

Kontakt altimobiler.dk